Skip to content

Diensten

Waar we goed in zijnWat we doen

Tijdelijk bescherming, afdichting en gevelreiniging

Wie zoekt naar een betrouwbare partner in het tijdelijk bescherming, afdichting en gevelreiniging is bij RB Bouwchemie op het juiste adres. 

Voor tijdelijke bouw bescherming kunnen wij u zowel in nieuwbouw/ renovatie voorzien van een spuitbare beschermfolie en houd u de gespoten delen ook na de afbouw netjes.

Ook voor Sanitaire ruimtes bieden wij een oplossing waarbij wij u sanitaire ruimte voorzien een waterdichte onder coating die makkelijk overtegel/ afwerkbaar is.

Volgens de nieuwste EPC Norm hebben wij producten die makkelijk snel en efficiënt aan te brengen zijn waarbij wij een luchtdicht garantie afgeven tot de EPC Norm 0,1 gecertificeerd. Hierbij is het noodzakelijk dat wij zelf de applicatie uitvoeren ofwel applicatie bedrijven die met onze producten werken.

Met onze aquaproof kunnen we een waterdichtlaag aan de buitenkant van de kelder wand aanbrengen. Het product aquaproof brengen wij met een airless systeem aan waardoor we efficiënt kosten besparend kunnen werken.

Al deze bovengenoemde producten zijn water gedragen systemen en zijn milieuvriendelijk zowel in toepassing als in gebruik.

SCALE REMOVER is een licht zuur product voor de verwijdering van calciumcarbonaat, uitbloeiing en cementsluier op metselwerk. Dit product bevat geen zoutzuur of fosforzuur. De SCALE REMOVER is een kant-en-klare vloeistof en kan worden gebruikt op alle types baksteen.