Skip to content

Over ons

De grote kennis en ervaring van RB Bouwchemie in R&D, productie en een groot netwerk in de bouwwereld, levert RB Bouwchemie coatings om bouwen efficiënter, milieuvriendelijker en kwaliteitsvoller te maken.

Wij staan voorInnovatie en uitdagingen

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat is opgericht in 2016. Wij staan voor innovatie en uitdagingen die onder andere te vinden is in de bouw en industriële sector.

Wij voeren voor nederland een aantal merken.

Voor onze mortels is dit Velosit GMBH, deze fabrikant heeft een uitgebreide lijn mortels voor: vloeren, afdichting, egaline, reparatiemortels, afdichtingsmortels en emulsies.

Tevens vertegenwoordigen wij de Hevadex producten een producent uit Belgie zij hebben onder andere coatings voor:

  • Tijdelijke bescherming
  • Waterdichting
  • Luchtdichting
  • Sanitaire ruimtes
  • Iso Proof
  • Gevelreiniging/ bescherming

Nieuw in ons assortiment: Amiseal, een product voor in de asbest verwijderende industrie.

De grote kennis en ervaring van RB Bouwchemie in R&D, productie en een groot netwerk in de bouwwereld, levert RB Bouwchemie coatings om bouwen efficiënter, milieuvriendelijker en kwaliteitsvoller te maken. Ook voor de industrie bieden onze coatings oplossingen.

The Quality Comes WithWell-Trained Experts

Elementum id enimed porttitor lectus nibh curabitur arcu erat accumsan imperdiet et porttitor atin sem vivamus magna justo lacinia eget consec tetur sed convallis atomo tellus praesent sapien massa convallis pellentesque.

Chemists for Quality

Project Manager

Professional Architecture

Experienced Engineer